• fi

Blog Post

16
MAALIS
2020

Katse eteenpäin

Olemme kaikki nyt yhteisen haasteen keskellä, johon emme kaikin osin pysty itse vaikuttamaan. Koronaviruksen myötä olemme varmasti kaikki joutuneet kiinnittämään huomioita siihen, kuinka toimimme ja miten tässä epidemian keskellä on järkevää sekä mahdollista ylläpitää omaa toimintaa.

On asioita, joita erilaiset toimijat ja valtion päättäjät ohjaavat. Niitä ohjeistuksia meidän kaikkien on syytä noudattaa omassa toiminnassamme. Onneksi erilaiset tekniset ratkaisut mahdollistavat monien asioiden tekemisen ja asioita voidaan monin osin viedä eteenpäin.  On tärkeää, että kaiken epävarmuuden keskellä pyrimme pitämään taloutemme rattaita pyörimässä siinä määrin, kun se on mahdollista.

Tämä tilanne vaatii meiltä kaikilta eteenpäin suuntaavaa katsetta unohtamatta päivittäistä arjen pyörittämistä. On henkisesti tärkeää, että uskomme ja suuntaamme ajatuksemme ja energiamme selviytymiseen. Suomalaisen yhteiskunnan vahvuus, yritystalouksien taitava johtaminen ja meidän kaikkien usko selviytymiseen luovat sen positiivisen pohjan, jota tarvitsemme asioiden kuntoon saattamiseksi.

Toivotan voimia ja terveyttä kaikille tässä yhteisessä tilanteessa oleville yrityksille, julkisille toimijoille, yksittäisille kansalaisille sekä ennen kaikkea osaavalle terveydenhuollon henkilöstölle.

Jarmo Virtanen, Arespartners